cdaily

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد نگهداری اسفناج در سردخانه 6ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 5 صفحه


قسمتی از متن .doc :

فهرست مطالب

نگهداری اسفناج در سردخانه

هدف

دامنه کاربرد

شرایط برداشت

پایین آوردن درجه حرارت

بسته‏بندی

درجه‏بندی حرارت مناسب

رطوبت نسبی

مدت نگهداری

بسمه تعالی

پیشگفتار

استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه که به وسیله کمیسیون فنی بررسی و کنترل روش‏های نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده‏های کشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس از تایید شورای عالی استاندارد و با استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوطه مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .

در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندی‏های خاص ایران حتی المقدور میان روش‏های معمول در این کشور استاندارد و روش‏های متداول در کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .

لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایش‏های لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .

1 - Recommended conditions for cold storage of perishable

produce (2 nd edition ) Inteinational institute of refrigerations paris

2 - Commodity stosage manual (1973 revised) refrigeration

research foundation ,washingtion D .C .U .S .A.

3 - Americal Society of heating , refigeation and air conditioning

New York U .S .A . 1971

نگهداری اسفناج در سردخانه

1 ـ هدف

هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .

2 ـ دامنه کاربرد

این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه کلفت‏تر می‏باشد به کار می‏رود . نوع زمستانی این فرآورده دارای برگ‏های بهتری بوده و نگهداری آن بهتر انجام می‏شود .

3 ـ شرایط برداشت

اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد که محصول دارای بهترین کیفیت نبوده و کاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد .

اسفناج نرسیده در موقع نگهداری و چه پس از آن دارای کیفیت بهتری نخواهد شد .

اسفناج رسیده نیز پس از برداشت هرگاه در زمان کوتاه مصرف نشود فاسد خواهد شد .

برای نگهداری اسفناج باید آن را با آب شست تا عاری از گل و لای شود . شستن با آب خیلی سرد مدت نگهداری اسفناج را طولانی‏تر خواهد کرد .

4 ـ پایین آوردن درجه حرارت

اسفناج از سبزی‏هایی است که لازم است بلادرنگ پس از برداشت درجه حرارت آن پایین آورده شود بهترین راه برای سرد کردن اسفناج و پایین آوردن درجه حرارت آن قراردادن یخ خرد شده در زیر و بالا و لابه‏لای آن می‏باشد این کار باید بلافاصله پس از برداشت انجام شود .

5 ـ بسته‏بندی









سایر محصولات :
تحقیق در مورد ویژگیهاى یاران امام زمان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته...

تحقیق در مورد نگهداری زرد آلو در سرد خانه

لینک دانلود و...

تحقیق در مورد نگهداری اسفناج در سردخانه 6ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته...

تحقیق در مورد نگاهی به تفاوت های فردی در پیشرفت یادگیری

...

تحقیق در مورد نگاهی تاریخی به ملی شدن صنعت نفت

...

تحقیق در مورد نماتد ساقه و پیاز stem and bulb nematode

...

تحقیق در مورد نکاتی درباره عظمت زیارت عاشورا و برکات آن

...

تحقیق در مورد نماز وارزش های معنوی 10 ص

...

تحقیق در مورد نقش مالچ ها در زراعت یم 9 ص

...

تحقیق در مورد نقش آب در امور تشریعی و معنوی 17 ص

...

تحقیق در مورد نقش ولایت فقیه در پایداری انقلاب اسلامی

...

تحقیق در مورد نقدی بر کاراکترهای فیلم حکــــــم 11 ص

...

تحقیق در مورد نقش سطوح اخلاقی در تصمیمات سازمانی 7 ص

...

تحقیق در مورد نقش دولت در توسعه اقتصادی

...

تحقیق در مورد نظریه برخورد 7 ص

...

تحقیق در مورد نقش expansin ، پروتئین سست کننده دیواره گیاهی

...

تحقیق در مورد نظریه انقلاب در اندیشه امام خمینى

...

تحقیق در مورد نفت و زغال سنگ 10 ص

...

تحقیق در مورد نظر اسلام درباره سایر ادیان چیست

...

تحقیق در مورد نظری به هنر پوستر در ایران

...

تحقیق در مورد نشاسته

...

تحقیق در مورد نخود فرنگی 8 ص

...

تحقیق در مورد نبرد حق و باطل در قرآن

...

تحقیق در مورد میدان مغناطیسی بدن انسان و تاثیر نماز بر آن

...

تحقیق در مورد نجواهای شیطانی 11 ص

...

تحقیق در مورد میتوز چیست

...

تحقیق در مورد مگس سرکه دروزوفیلا

...

تحقیق در مورد موش

...

تحقیق در مورد مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن 10 ص

...

تحقیق در مورد مهندسی مواد و متالورژی

...

تحقیق در مورد مهدویت

...

تحقیق در مورد مهدویت از دیدگاه مذاهب اسلامى

...

تحقیق در مورد منگنزMnManganese

...

تحقیق در مورد مکتب نگارگری اصفهان 10 ص

...

تحقیق در مورد مقدمه درباره اهمیت عدالت و جایگاه آن در دین مبین اسلام 12 ص

...

تحقیق در مورد معماری ایران از سلجوقیان تا پایان عصر تیموریان

...

تحقیق در مورد معنای سبز زندگی از نگاه قرآن 13 ص

...

تحقیق در مورد معنای سبز زندگی از نگاه قرآن

...

تحقیق در مورد معرق کاری 10 ص

...

تحقیق در مورد معرفی جوش آرگون 9 ص

...

تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامی
تحقیق در مورد ماشینهای سنکرون
تحقیق در مورد کنوانسیون
تحقیق در مورد هیدرات گازی
تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامی
تحقیق در مورد گیاهان
تحقیق در مورد گردش مواد سوختی
تحقیق در مورد گل گاو زبان 14 ص
تحقیق در مورد کیسه تنان
تحقیق در مورد قوانین حرکت نیوتن
تحقیق در مورد هیدرات گازی
تحقیق در مورد کارکردهای کلان روابط عمومی 173 ص
تحقیق در مورد گرافیک 50 ص
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
پاورپوینت در مورد بازشناسی گفتار (Speech Recognition)
پاورپوینت در مورد بدهی های بلندمدت
پاورپوینت در مورد اهمیت کارآفرینی
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
پاورپوینت در مورد اسیدها و خواص آنها
پاورپوینت در مورد اصول بازاریابی تلفنی 19 اسلاید
پاورپوینت در مورد استاندارد حسابداری (فعالیتهای ساخت املاک)
پاورپوینت در مورد PTSD
پاورپوینت در مورد ارزش و شاخص های آن
پاورپوینت در مورد آیین‌نامه ‌و مقررات‌ حفاظت‌ در ریخته‌گری‌، آهنگری و جوشکاری‌

کلمات کلیدی :پایین آوردن درجه مورد نگهداری اسفناج نگهداری اسفناج میrlm باشد روشrlm های آوردن درجه درجه حرار نوع پرورش بسهrlm بندی پایین آوردن اسفناج نگهداری اساندارد میrlm برداش دارای انجام پایین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی